HVAD ER EN GRATIS LÅNEBIL?

Det korte svar er: en bil du kan låne når din egen er på vores værksted.

HVAD SKAL MAN FORVENTE AF EN LÅNEBIL?
Vi har pt en flåde på 4 lånebiler. Alle biler kører på benzin og går ca. 12 til 20 km/l.

Du skal forvente at bilen du låner af os, helt sikkert ikke er magen til din egen bil. Alle bilerne kører godt, men heller ikke så godt at du ikke vil have din egen tilbage igen. 😉

Der er i alle vores biler seler til 4-5 personer og tørvejr når der regner. De er derved et rigtig godt alternativ til cykel, bus og tog, når din bil er på vores værksted.


 

VORES LÅNEBILS-FLÅDE BESTÅR PT AF FØLGENDE BILER:


VI HAR I VORES VALG AF LÅNEBILER PRIORITERET:

Vores kunders behov

Vi har valgt biler som passer til så mange af vores kunders behov som muligt.

Stabilitet/driftsikkerhed

Det er bland andet derfor alle biler kører på benzin. Så er vi sikker på at de kan holde til både korte og lange ture. Vi er også sikker på at ingen kommer til at hælde forkert brændstof på bilerne, da det ikke er muligt at hælde diesel på en benzin bil.

Økonomi

Det ville være lækkert at låne en sportsvogn eller sprit ny familiebil til en halv million. Det tror vi dog ikke vores kunder vil betale ekstra for. For ja, her kommer en hemmelighed: Det er faktisk kunderne der betaler for lånebilerne når de køber bil hos os eller har bilen på vores værksted. Vi har valgt at have nogle lånebiler i den billige ende, for at kunne sælge biler til en god jysk pris, og holde lav timepris på værkstedet. Det mener vi er sund økonomisk fornuft.


HVORDAN FÅR JEG FINGRENE I EN LÅNEBIL?
Du booker den i telefonen når du booker tid på værkstedet. (Både ved reklamation og alm. værkstedsbesøg)


HVAD KOSTER DET AT LÅNE EN GRATIS LÅNEBIL?
Det koster selvfølgelig ingen ting. Du skal dog lige være opmærksom på følgenden:

Bilen er fuld tanket når du henter den, og det skal den også være når du afleverer den tilbage. (Skulle du ved en fejl glemme at tanke den op, tager vi os kr. 80,- + moms og manglende brændstof, for at fylde den op.)

Der er en selvrisiko på forsikringen af bilen på kr. 5.000,- som skal betales hvis der laves en skade på bilen. Vi vil derfor opfordre dig til at tegne vores selvrisikoforsikring, så du ikke skal af med kr. 5.000,-, hvis du laver en skade. Det koster kun kr. 145,- pr udlån at tegne en selvrisikoforsikring. (betales ved afhentning af lånebilen)

Det er frivilligt at vaske og støvsuge lånebilen. Den næste låner vil med sikkerhed sende dig en venlig tanke, hvis du bruger 10 minutter med støvsugeren eller lige vasker bilen. Husk på hvordan du selv ønsker at overtage en lånebil.


 

HVORFOR KAN JEG FÅ EN GRATIS LÅNEBIL HOS BYSKOV BILER?
Fordi det er god service.

Der er ingen lov som siger vi skal stille en gratis lånebil til rådighed, men vi vælger at gøre det for at glæde vore kunder med en ekstra service som er rigtig rar hvis bilen driller og skal på værksted.


 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM LÅNEBILER:
Spørgsmål 1:

Skal jeg også tanke bilen inden returnering, hvis jeg bare lige har været en tur nede i byen eller bare har kørt få kilometer?

Svar:

JA. Lånebilen skal altid tankes inden returnering, uanset hvor kort eller langt du har kørt i den. Det er en helt klar regel, som vi forventer alle vore kunder overholder, så alle selv betaler for det brændstof de bruger.

Beregn byttepris

Book prøvetur