Ofte stillede spørgsmål om biler

Hvad gør jeg med mine vinterhjul?

Vi har en stor lagerhal, hvor dine vinterhjul meget gerne må blive opbevaret. Så er du sikker på at hjulene er godt og sikkert opbevaret og vores erfarne dæk-folk sørger altid for at dine hjul er i god stand inden vi monterer dem på din bil. Det er GRATIS at have sine hjul opbevaret hos og montering af hjulene på din bil koster kun kr. 395,- for alle 4 hjul. Vi glæder os tilat hjælpe dig. 

Hvad sker der hvis jeg bor på sjælland og min bil går i stykker i garantiperioden?

Går din bil i stykker i garantiperioden skal den på værksted hos os i Herning, med mindre der stadig er fabriksgaranti på den. Vi har ansat de bedste mekanikere og de er klar til at afhjælpe din bils problemer, så godt og hurtigt som muligt. Vi ved godt at der er langt fra Sjælland til Herning, men skal vi sikre os at problemerne løses bedst muligt og gerne første gang, vil vi se din bil her. Vi betaler broen begge veje og stiller en lånebil til din rådighed. Vi har ifølge købeloven afhjælpningsret. Se mere på forbrug.dk

NYHED! Fra marts 2016 tilbyder vi alle vore kunder som bor øst for lillebælt en Garanti-forsikring som betaler for garantiarbejde udført på dit lokale værksted. Det vil gøre det lettere for dig som bor langt væk, nemt at få udbedret fejl uden at skulle kører tværs gennem landet. Vi vil betale den ene halvdel af denne forsikring, hvis du betaler den anden. Der vil være mulighed for at udvide denne forsikring fra 6 til 12 måneder. 

Hvad er dækket af garantien?

På alle biler solgt til privat-kunder giver vi 6 måneders garanti, som i udgangspunktet omfatter alt mellem nummerpladerne. Det vil sige at f.eks. bremser  og kobling også er dækket af vores garanti. Du bruger mange penge når du køber en bil og derfor mener vi at hvad andre kalder “sliddele” også skal kunne holde 6 måneder. 

Hvad er så ikke dækket af garantien?

Det kan siges kort: Hvis der springer en pære, er den for egen regning. Vores mekanikere hjælper dig gerne med at skifte den.

Følgende er selvfølgelig heller ikke dækket af garantien: (men det giver næsten sig selv.)

  • du misligeholder din bil
  • du ignorerer en advarsels/motor-lampe
  • du selv eller andre forvolder skade på bilen

HUSK derfor altid at informerer os hvis din bil gør noget uventet, så kan vi ofte fange en fejl inden den udvikler sig til noget alvorligt.