VW UP – Seat Mii – Skoda Citigo

3. december 2016
Jakob Byskov Lind

VW UP, SEAT Mii og SKODA Citigo er 3 ens biler med forskellige logoer. Der er små design og udstyrsforskelle, men pladsen inden i bilerne er præcis den samme.

Her er jeg kommet på en svær opgave, for der er ikke meget plads i bagenden af denne lille bil.

Efter lidt træning, lykkes det mig at få hele barnevognen med. :-)

Jeg ville selv gøre meget for at undgå at skulle bruge en UP, Mii eller Citigo til at transporterer min barnevogn. Det vil måske fungerer den første måned, med så tror jeg jeg ville fortryde og forsøge at skaffe mig en større bil. Og jeg kan kun sige at jeg tager hatten af for dem der lever med at skulle pakke barnevogn ned i denne bil.

andre biler med plads til barnevogn andre microbiler med plads til barnevogn

Når alt dette så er sagt, er jeg faktisk imponeret over, at der ud over barnevognen er en del plads i overskud, når først man har fået klemt kassen ned i bilen. Du vil nemt kunne have pusletasken mm. med.

5 STJERNET CRASHTEST LÆS MERE OM STORK BARNEVOGN

Tjek om vi har en til salg:

Tags: Citigo, microbil, Mii, Seat, Skoda, UP, VW,